Barion Pixel

Dodge Challenger

Dodge Challenger

Gondolkodtál már azon, hogy milyen érzés egy igazi amerikai izomautó volánja mögött ülni? Jól esne kis Vin Diesel pillanat? Akkor most figyelj, mert a Dodge Challenger élményvezetést Neked találtuk ki!
Amerikai mivoltát figyelembe véve nem véletlen, hogy rendkívüli méretekkel rendelkezik. A motorháztető alatt egy elképesztő 450 lóerős, 5000 köbcentis, V8-as motor rejtőzik, és csak arra vár, hogy odalépj a gázpedálra. Masszív, erőteljes megjelenésével tekintélyt parancsolóan szeli az utakat, miközben fület gyönyörködtető motorhanggal kényezteti utasait. Emellett kényelmes belső tere tovább fokozza a sportautó vezetési élményét.
Tapasztald meg a Dodge Challenger életérzést a Kakucsringen! Adj élményvezetést ajándékba magadnak vagy szeretteidnek, és legyen részetek felejthetetlen utazásban!

Az élményvezetés, és főleg az általunk kínált sportautóvezetés az egyik legizgalmasabb élmény, amelyet átélhetsz. Egy igazi ajándék, amely számtalan autós élményt kínál. Ha szeretnél igazán különleges ajándékot adni valakinek, akkor ezeknek a sportautóknak a bérlése a tökéletes választás! Egy ilyen élmény ajándék örökre emlékezetes marad, hiszen nem mindennapi módon tapasztalhatod meg a sportautó vezetés varázsát. A sportautó bérlés tökéletes lehetőség arra, hogy kipróbáld az álmaid autóját, és igazi sportautó vezetési élményben legyen részed. Ráadásul a hazai legjobb pályákon teheted meg mindezt. Ha szeretnéd felfedezni a sportautók világát, akkor bátran vásárolj tőlünk vagy kérdezz tőlünk!

Fontosabb adatok

Dodge Challenger

Kakucs ring

3 kör – 24.990 Ft
5 kör – 34.990 Ft
6 kör – 39.990 Ft
8 kör – 49.990 Ft
10 kör – 59.990 Ft
12 kör – 69.990 Ft
Product added!
The product is already in the wishlist!