Barion Pixel

Mercedes GT C Coupe

Mercedes AMG GT C Coupe

Egy Mercedes volánja mögött ülni mindig különleges érzés, pláne akkor, ha egy nem mindennapi járgányról van szó. A Mercedes AMG GT C Coupe sportautó vezetése minden várakozást felülmúl! Már az is árulkodó lehet, hogy egyedi, sárga fényezést kapott. Az 557 lóerős teljesítmény elképszető száguldást eredményez, amire a gyönyörű áramvonalas kialakítása rátesz mégegy lapáttal. A 4000 köbcentis, V8-as motor hangja fület gyönyörködtető, legszívesebben egész nap hallgatnánk.
A Kakucsringen az élményvezetés teljesen új kapukat nyit meg előtted, megtapasztalhatod az autóversenyző éned! Ajándékozz élményvezetés kupont családodnak! De vigyázat! Könnyen függőséget okoz!

Az élményvezetés, és főleg az általunk kínált sportautóvezetés az egyik legizgalmasabb élmény, amelyet átélhetsz. Egy igazi ajándék, amely számtalan autós élményt kínál. Ha szeretnél igazán különleges ajándékot adni valakinek, akkor ezeknek a sportautóknak a bérlése a tökéletes választás! Egy ilyen élmény ajándék örökre emlékezetes marad, hiszen nem mindennapi módon tapasztalhatod meg a sportautó vezetés varázsát. A sportautó bérlés tökéletes lehetőség arra, hogy kipróbáld az álmaid autóját, és igazi sportautó vezetési élményben legyen részed. Ráadásul a hazai legjobb pályákon teheted meg mindezt. Ha szeretnéd felfedezni a sportautók világát, akkor bátran vásárolj tőlünk vagy kérdezz tőlünk!

Fontosabb adatok

Mercedes AMG GT C Coupe

Kakucs ring

3 kör – 24.990 Ft
5 kör – 34.990 Ft
6 kör – 39.990 Ft
8 kör – 49.990 Ft
10 kör – 59.990 Ft
12 kör – 69.990 Ft
Product added!
The product is already in the wishlist!